غذاهای ۳ بعدی خورد وخوراک ما را تغییر می دهند
به گفته محققان غذاهای تولیدشده با ابزارهای سهبعدی چگونگی و فرهنگ خوردن ما را تغییر میدهند.
به گزارش خبرآنلاین، «Jin-Kyu Rhee» دستیار پروفسور در دانشگاه Ewha Womans در کره جنوبی درباره دستاوردهای تحقیقاتی خود در حوزه توانایی فناوری چاپ سهبعدی برای تولید مواد غذایی در نشست سالانه انجمن زیستشناسی و بیولوژی آمریکا به بحث و تبادل نظر پرداخت.
وی پلتفرمی را توسعه داده است که از طریق چاپ سهبعدی ساختارهای غذایی بر اساس شخص موردنظر باهدف جذب حداکثر کالری و ویتامینهای لازم درست میکند. وی کمی رؤیایی فکر کرده و میگوید: روزی میرسد که برای بدن کارتریج غذایی میسازیم، درست مانند دستگاه چاپگر که کارتریج داشته و چاپ میکند و آن را به دستگاه چاپگر متصل کرده و غذای موردنظر را بر اساس نیاز هر کاربر با ترجیحات طبخ و متد متفاوت تولید میکند.
چاپگر مدنظر وی مانند دستگاه چاپ سهبعدی کنونی است که لایههای مختلفی از مواد (غذایی) داشته و محصول نهایی را بهعنوان غذای موردنیاز روزانه هر فرد بر اساس الگوریتم از قبل تعریفشده میسازد.
وی توضیح میدهد که فعلاً در مراحل اولین توسعه چاپگر سهبعدی غذایی هستیم و ساخت مواد غذایی با ماندگاری بالا و بر اساس نیاز واقعی انسانی در مراحل بعدی هستند.