تکنیک تقویت تمرکز کودکان

هر کودکی روش متفاوتی برای تمرکز دارد. برخی کودکان وقتی اطلاعات را می‌بینند آن را بهتر درک می‌کنند. برخی با شنیدن راحت‌تر هستند و برخی وقتی یاد می‌گیرند که از اطلاعات استفاده‌ی عملی کنند و آن را لمس کنند.
بهتر است بدانید کودک شما در کدام گروه قرار دارد، چون به ‌این‌ صورت کودک اطلاعات را بهتر درک می‌کند و یادگیری او بلند‌مدت‌تر می‌شود.
 
دیداری: کودکانی که دیداری هستند وقتی چیزی را می‌بینند بهتر آن را درک می‌کنند. در این مورد، کودک وقتی بهتر می‌تواند تمرکز کند که اطلاعات را می‌خواند و آن را می‌نویسد.
درست‌ کردن فلش کارت: اگر کودک شما باید املا یا مفاهیم را یاد بگیرد، نوشتن آنها روی یک کارت کوچک و دائم نشان‌ دادن به او، کمک می‌کند این مفاهیم را سریع‌تر درک کند و به ‌خاطر بسپارد.
نقاشی‌ کردن: از کودک بخواهید چیزی را که یاد می‌گیرد، نقاشی کند. این کار کمک می‌کند کودک مطالب را بهتر در ذهن خود ببیند. یکی از فایده‌های این کار این است که مهارت‌های حرکتی کودک نیز بهبود پیدا می‌کند.
خط ‌خطی‌ کردن: معمولا می‌بینیم که کودک وقتی درس می‌خواند گوشه‌ی کتاب‌ را خط‌ خطی می‌کند و فکر می‌کنیم حواس‌ او پرت شده. ولی در واقع خط خطی‌ کردن کمک می‌کند کودک مطالب را به ‌خاطر بسپارد و بعدا راحت‌تر آنها را به ‌یاد آورد.
شنیداری: کودکانی که وقتی چیزی را می‌شنوند آن را بهتر درک می‌کنند، یادگیری شنیداری دارند.
بلند خواندن: کودکانی که یادگیری شنیداری دارند وقتی مطالب را بلند‌ بلند می‌خوانند یا به خواندن کسی دیگر گوش می‌دهند، بهتر یاد می‌گیرند. در این موارد کتاب‌های صوتی برای کودک بهتر از کتاب‌های کاغذی هستند.
موسیقی: گوش‌ دادن به موسیقی در حین درس‌ خواندن نیز به این کودکان کمک می‌کند، تمرکز کنند و مطالب را بهتر به ‌یاد آورند.

حرکتی: کودکانی که یادگیری حرکتی دارند، باید مطالبی که می‌خوانند را لمس کنند تا آن را بهتر بفهمند و درک کنند. برای این کودکان، یادگیری با برنامه‌های عملی بهتر از بلند خواندن و نوشتن است.

 

 

منتشر شده در يكشنبه 26 دي 1400       کد خبر : 10342
آخرین اخبار
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت محفوظ می‌باشد.
طراحی وب سایت : ایران طراح