آووکادو، خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

ه گزارش۴اکباتان، طبق پژوهش جدیدی، خوردن آووکادو دوبار یا بیشتر در هفته، می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را یک‌پنجم کاهش دهد.

در این مطالعه که در نشریه انجمن قلب آمریکا منتشر شده است، برنامه غذایی بیش از ۶۸هزار زن و ۴۱هزار مرد را هر چهار سال یک بار، در بازه زمانی ۳۰ ساله بررسی کرده‌اند.

در طول این ۳۰ سال، ۹هزار و ۱۸۵ حمله قلبی و پنج‌هزار و ۲۹۰ سکته مغزی ثبت شده است.

محققان متوجه وجود ارتباط میان مصرف چربی‌های سالم و سلامت قلب شدند و دریافتند کسانی که اغلب آووکادو مصرف کرده‌اند در مقایسه با آنان‌ که نکرده‌اند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در آن‌ها، ۲۱ درصد کاهش یافته است.

به‌علاوه، جایگزینی روزانه نیم‌وعده مارگارین (کره گیاهی)، کره حیوانی، تخم‌مرغ، ماست، پنیر یا گوشت فراوری‌شده با همان مقدار آووکادو، به ۱۶ تا ۲۲ درصد کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی منجر شده است.

 

منتشر شده در يكشنبه 14 فروردين 1401       کد خبر : 10460
آخرین اخبار
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت محفوظ می‌باشد.
طراحی وب سایت : ایران طراح