سبزیجات برگدار خطر ابتلا به سرطان روده را تا ۷ درصد کاهش میدهد.به گزارش 4اکباتان ، بر اساس بزرگترین مطالعه محققان دانشکده بهداشت عمومی در امپریال کالج لندن، "افزایش مصرف سبزیجات برگدار مانند اسفناج و خانواده کلم، میتواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا ۷ درصد کاهش دهد."
در این مطالعه که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده، محققان دادههای بیش از ۷۰ هزار فرد را تجزیه و تحلیل کردند تا نحوه تاثیر فولات یا ویتامین B9 بر سرطان روده بزرگ را شناسایی کنند.
مطابق با مطالعات قبلی، آنها دریافتند "احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، کولون و سرطان رکتوم به ازای هر ۲۶۰ میکروگرم فولات، ۷ درصد کاهش مییابد."
فولات شکل طبیعی ویتامین B9 است و در بسیاری از غذاها یافت میشود. منابع خوب شامل غذاهایی مانند اسفناج، کلم، کلم بروکلی، تخمه آفتابگردان، غلات کامل، حبوبات مانند نخود، عدس و لوبیا و میوهها، بهویژه مرکبات مانند پرتقال است. فولات همچنین به عنوان مکمل به شکل اسید فولیک موجود است.